Legal notice / Sekretesspolicy:

Conaxess Trades varumärke och tillhörande varumärken används under licens från GIP Development SARL, www.gip-development.lu

Sekretesspolicy

Conaxess Trade är förpliktigade att skydda din privata och personliga data. Denna sekretesspolicy ("Sekretesspolicy") förklarar hur Conaxess Trade och dess auktoriserade partners och anknutna bolag ("Conaxess Trade") hanterar personlig data i relation till conaxesstrade.com och andra Conaxess Trade webbsidor ("Webbsidor).

Termen "personlig data" som används i denna sekretesspolicy betyder: all information om dig  som är personligt identifierbar såsom ditt namn, adress, telefonnummer, e-mail adress eller annan personlig information som kan tillhandahållas av dig.

Vänligen läs denna Sekretesspolicy noga före du besöker hemsidan. Om du inte godkänner denna Sekretesspolicy förväntar vi oss att du lämnar denna webbsida. 

 

Personlig data

Conaxess Trade behandlar dina personuppgifter i enlighet med The General Data Protection Regulation (GDPR) (EU) 2016/679 samt nationell lagstiftning, inklusive personuppgiftslagen (SFS 1998:204).

Conaxess Trade har rätt att samla in personliga uppgifter som du frivilligt lämnar ifrån dig när du använder webbsidan. Genom att använda denna webbsida, och även genom att ange dina personliga uppgifter, samtycker du till att Conaxess Trade har rätt att använda datan så som beskrivs på webbsidan. Conaxess Trade meddelar dig alltid när personlig data samlas in via webbsidan.

Personlig data som har samlats in via webbsidan består av allmän information såsom namn, adress, e-mail, telefon, organisation, information om personens kontaktförfrågan, information som krävs för rekrytering samt annan information som krävs för att hantera webbsidan och för att erbjuda tjänsterna däri.  

 

Syftet med bearbetningen 

Personlig data som samlas in via webbsidan kan användas i syfte att

• hantera relationer mot kund, investerare, media och kommunikation, 

• hantera kontaktförfrågningar,

• tillhandahålla information kring marknadsföring, 

• behandla rekrytering och HR-ändamål, och

• hantera andra frågor som gäller utvecklingen av webbsidan och den service som finns tillgänglig däri.

Vi kommer inte att behålla datan längre än vad som är tillåtet enligt lag.  


Överföring av personlig data

Personlig data kan överföras mellan de olika företagen inom Conaxess Trade. Auktoriserade tredjepartsleverantörer kan kan användas för att behandla personlig data på uppdrag av Conaxess Trade rörande Conaxess Trade och dess affärsbehov.

Personlig data kan komma att överföras till länder utanför EU eller EES. Sådana överföringar genomförs i enlighet med EUs dataskyddsdirektiv samt den nationella lagstiftningen för personuppgifter. Grunden för överföringen är enligt EU-kommissionens godkända modellklausuler. Genom att ange dina personliga uppgifter godkänner du denna överföring samt lagring eller bearbetning av information.

Conaxess Trade kommer att hantera alla steg av processen enligt vad som är nödvändigt och rimligt för att säkerställa att din data behandlas säkert och i linje med denna sekretesspolicy. Conaxess Trade förbehåller sig rätten att överföra personlig data när detta krävs av tvingande lag eller myndighet. Conaxess Trade kan sammanställa statistik om sina kunder, försäljning, trafikmönster samt annan relaterad information från webbplatsen till tillförlitliga tredjepartsföretag, men denna statistik kommer inte att inkludera någon personlig data.  

 

Dina rättigheter

Du har rätt att veta vilken personlig data vi har om dig och du kan kontakta Conaxess Trade för att granska att de personuppgifter som rör dig är korrekta. Conaxess Trade kan på din begäran rätta till eller radera eventuella ofullständiga, felaktiga eller föråldrade personuppgifter.

Du har möjlighet att dra tillbaka ditt samtycke till behandling av dina personuppgifter. Då behandling av personuppgifter är nödvändigt för att vi ska kunna erbjuda dig våra tjänster kan ett återkallande av ditt medgivande leda till att vi inte kan tillhandahålla våra tjänster till dig. 

 

IP-adress, cookies och andra verktyg

Conaxess Trade kan samla information om din dator, inklusive din IP-adress, operativsystem och typ av webbläsare samt för systemadministration. Detta utgör enbart statistisk data om Conaxess Trades användare och mönster kring deras surfvanor, inte data på individnivå.

Av samma skäl kan Conaxess Trade få information om din användning av Conaxess Trades webbplats genom att använda en cookie-fil som lagras på hårddisken i din dator. Cookies innehåller information som överförs till datorns hårddisk. Dessa hjälper oss att förbättra vår webbplats och leverera en bättre och mer personlig service. De gör det möjligt förr oss att:

• Uppskatta antalet besökare på sidan och dess användarmönster. 

• Lagra information om dina preferenser och på så sätt ha möjlighet att anpassa vår sida efter dina individuella intressen.

• Öka hastigheten i dina sökningar. 

• Känna igen dig när du återvänder till vår sida. 

Du har möjlighet att vägra acceptans av cookies genom att aktivera inställningen i din webbläsare som gör att du avstår framställandet av cookies. Om du väljer denna inställning kan du dock inte komma åt vissa delar av webbplatsen. Om du inte har justerat din webbläsare så att den vägrar cookies kommer Conaxess Trades system att utfärda cookies när du loggar in på vår webbplats. 

Google Analytics

Denna webbplats använder Google Analytics, en webbanalystjänst som tillhandahålls av Google Inc. (”Google”). När du använder webbplatsen lagras informationen i cookies som vidarebefordras och lagras på Googles servrar i USA.

Google använder informationen i syfte att utvärdera användningen av webbplatsen, sammanställa aktivitetsrapporter samt tillhandahålla andra tjänster i samband med aktiviteter på webbplatsen och användning av Internet. Google kan också överföra denna information till tredje part om det krävs enligt lag, eller där en tredje part behandlar informationen för Googles räkning.

Google kommer inte att koppla samman din IP-adress med annan data som Google innehar. Du kan neka användningen av cookies genom att välja vissa inställningar på din webbläsare, men vänligen observera att om du gör detta kan du inte använda alla funktioner på denna webbplats. Genom att använda denna webbplats samtycker du till behandling av uppgifter om dig av Google, detta på det sätt och för de syften som beskrivs ovan.  

 Läs mer om hur Google Analytics använder cookies: https://developers.google.com/analytics/devguides/collection/analyticsjs/cookie-usage 

 

Filbeskrivningar och kontakt med Conaxess Trade

Om du har några frågor angående denna sekretesspolicy eller är bekymrad över hur din personliga data behandlas av Conaxess Trade, vänligen kontakta Conaxess Trade via vår webbsida eller info.se(at)conaxesstrade.com.

 

Ändringar i sekretesspolicyn 

Conaxess Trade förbehåller sig rätten att när som helst ändra i denna sekretesspolicy samt den länkade filbeskrivningen. Du bör därför granska denna sekretesspolicy från tid till annan för eventuella ändringar. 

This website uses cookies

This website uses cookies to improve user experience. By using our website you consent to all cookies in accordance with our Cookie Policy.