Årets Blossa Glögg lancering

Blossa 22 tager os med til New Orleans’ spændende smeltedigel af krydderier og smagsoplevelser

Årets Blossa Glögg lancering er inspireret af byen New Orleans, som ikke alene er kendt som fødestedet for jazz, men også for byens meget rige og krydrede madkultur. Netop jazzkulturen ses afspejlet i den flotte røde flaske med blandt andet instrumenter, og hvor farverne guld og lilla desuden repræsenterer byens årlige karneval, Mardi Gras. En smuk flaske med både aner til New Orleans og samtidig udstråler jul og traditioner på bedste vis.

 

Blossa 22’s smag tager inspiration fra New Orleans populære drink, Hurricane, som består af rom, lime og fassionola, der er en rød frugtig sirup. Årets fantastisk velsmagende glögg er derfor krydret med rom, lime og Blossas egen version af fassionla lavet på passionsfrugt, jordbær og blåbær.

Med inspiration fra madkulturen, er der også blevet tilføjet Blossas egen chili ekstrakt sammen med et destillat af røget rød peberfrugt. Alle disse krydderier passer perfekt til de klassiske glöggkrydderier, og skaber tilsammen en nytænkende og samtidig karakteristisk glögg – Blossa 22.

 

Traditionen tro lancerer Blossa en ny smag hvert år. Visionen er at blande de klassiske nordiske glöggkrydderier med nye og spændende smage fra hele verden. Med det nye design er årgangsglöggen også blevet særlig eftertragtet af samlere verden over.

 

Tips til den bedste servering af Blossa 22:

  • Kan serveres som en klassisk let opvarmet glögg tilsat rosiner.
  • Server glöggen som drinken Hurricane – forfriskende kold i et stort glas fyldt med isterninger, dekoreret med et jordbær og en skive appelsin.
  • Brug glöggen til at lave en velsmagende dessert. Marinér rosiner ved at lægge dem i en skål med Blossa 22 natten over. Miks herefter rosinerne med vaniljeis og pynt med hakkede mandler.

 

 

Latest news