Säljare/Brand Ambassador – Nick’s Conaxess Trade

Är du en entusiastisk person som tycker om att tävla och skapa goda relationer? Tjänsten innebär ett flexibelt och socialt jobb där du får möjligheten att arbeta med försäljning och marknadsföring för ett varumärke med stora ambitioner.

Om foretaget

Conaxess Trade täcker sex nationella marknader med ett unikt och effektivt distributionsnätverk, något som gör Conaxess Trade till Europas största självständiga distributör inom FMCG. Conaxess Trade representerar en mängd varumärken på den svenska marknaden. Conaxess Trade arbetar både med välkända etablerade varumärken samt lanserar nya varumärken, koncept och produkter. Exempel på varumärken är Nick’s, Fisherman’s Friend, Lypsyl, Flux, Carlshamn, Becel med flera. Läs mer om Conaxess Trade här.

Conaxess söker nu Säljare/ Brand Ambassadors till Stockholm för att fortsätta bygga upp varumärket Nick’s och öka Nick’s marknadsandelar. Nick’s produkter lanserades 2017 för att bekämpa den höga sockerkonsumtion som finns i samhället. Fokus är att skapa produkter utan tillsatt socker och gluten, med minimal påverkan på blodsocker, utan att kompromissa med smak. Du kan läsa mer om Nick’s produkter här.

Vad innebär rollen?

Säljare – Du kommer som säljare att besöka dagligvarubutiker och servicebutiker i ditt distrikt med Nick’s produktportfölj. Besöken består av införsäljning av produkter, distributionsuppbyggnad och att skapa maximal synlighet för varumärket med målet att stärka Nick’s närvaro i butiker. I detta ingår också att följa upp försäljningen och utveckla affärsrelationer med butiker. Att genomföra demos i butiker för att öka medvetenheten bland konsumenter är också en del av arbetet.

Brand Ambassador – Den andra delen av arbetet innebär att vara Nick’s ambassadör – det kan till exempel bestå av att medverka på event samt promota produkter i miljöer utanför DVH/SVH. Du kommer även att ansvara för demos och samplingsaktiviteter på platser där slutkunder finns.

I rollen kommer du få vara med att påverka och bygga upp ett ungt växande varumärke med stora visioner för framtiden.

Vem är du?

För att lyckas bra i rollen som Säljare/Brand Ambassador för Nick’s ser vi att du är/har:

  • Minst 4 års arbetslivserfarenhet, varav minst 2 års erfarenhet av försäljning
  • Erfarenhet från dagligvaruhandeln (t.ex. kategoriansvar i butik) är meriterande
  • Tidigare erfarenhet som fältsäljare inom FMCG-branschen är starkt meriterande
  • Avslutad gymnasieutbildning
  • B-körkort är ett krav (tjänstebil ingår)

Som person är du entusiastisk och orädd för att ta kontakt med nya människor. Du är social och gillar att tävla. I en flexibel roll med stor frihet ser vi att du tar ansvar för att driva ditt arbete framåt och besitter ett självständigt tänkande. Du tycker om att jobba efter uppsatta mål och är resultatorienterad.

Vad vi erbjuder?

Hos oss får du den uppstartshjälp och det stöd som krävs för att snabbt känna dig komfortabel i jobbet som säljare. Vi har också de optimala säljverktygen för att underlätta det dagliga arbetet gentemot dagligvaru- och servicehandeln.

Vi kan erbjuda dig en utvecklande roll tillsammans med ett spännande varumärke i en kreativ miljö. Där du redan från start har möjlighet att göra skillnad. Som anställd hos Conaxess Trade arbetandes för varumärket Nick’s har du goda karriärmöjligheter inom båda företagen.

Övrig information

Start: v.3 2020

Plats/Distrikt: Göteborg Syd

Lön: Fast lön enligt överenskommelse + provision

Bil: Tjänstebil ingår

CV + personligt brev skickas till:

Niclas Levein
Tel: 0733-10 39 09
Mail: niclas.levein@conaxesstrade.com

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Terms of use / Cookies / Privacy Policy   © Conaxess Trade 2020