Nick’s Ambassadörkår – powered by Conaxess Trade

Nick’s storsatsar i Sverige och startar via Conaxess Trade Sweden en helt ny sälj- och eventkår vi har valt att kalla Nick’s Ambassadörkår. Denna kåren kommer jobba i tillägg till Conaxess Trades befintliga säljkår som har jobbat med Nick’s sedan lanseringen i Sverige och kommer fortsätta med oförminskad styrka även framöver.

Syftet med den nya kåren är att utöka distributionen och servicen till svenska kunder och konsumenter. Kåren består av ett energiskt team heltidsanställda baserade runt om i landet dedikerade till att ta hand om sina respektive närområden.

”Investeringen i en ambassadörkår kommer bidra till ännu mer och bättre kund- och konsumentnytta för Nick’s i Sverige. Conaxess Trade har rekryterat en underbar grupp människor som kommer bidra till att ta Nick’s till nya höjder.”
– Filip Naenfeldt, Sales Director Nick’s.

Oddgeir Hole, VD Conaxess Trade Sweden: “Vi är mycket glada över att Nick’s utökar samarbetet med oss och att vi därmed kan utöka vår erbjudna service med en ambassadörkår. Nick’s har haft en remarkabel tillväxt i Sverige så långt och nu är målet att öka tillväxttakten ännu mer.”

 

Om Nick’s
Nick’s är ett svenskt livsmedelsföretag bestående av ett litet team människor som brinner för mat och hälsa. De tror på idén om att livsmedel inte bara ska smaka gott. De måste också vara bra för dig och de människor du älskar. Nick’s erbjuder produkter som alltid har smakupplevelsen i fokus och som aldrig, utan några undantag, innehåller tillsatt socker.
För att få en fyllig och söt smak utan tillsatt socker använder sig Nick’s av en bas av söta fibrer (Polydextros), ett extrakt från växtriket utvunnet ur steviaplantan (Steviolglykosider), björksocker (Xylitol) samt ett ämne som finns naturligt i plommon, päron och vindruvor (Erytritol). De här ämnena samverkar på ett finurligt sätt och de har alla extremt låg blodsockerpåverkan.

För mer information
Filip Naenfeldt, Sales Director, Nick’s. filip@lubfoods.com
Oddgeir Hole, VD, Conaxess Trade Sweden: oddgeir.hole@conaxesstrade.com

Download:

Latest news