Travel Retail på TFWA-messe i Cannes

Vores Travel Retail-afdeling er vendt hjem efter en begivenhedsrig uge på TFWA-messe i Cannes. Her deler de deres oplevelser, og giver et indblik i, hvordan vi sikrer, at brands får det mest optimale ud af vores tilstedeværelsen på messen.

Kort beskrivelse af Tax Free World Association (TFWA)

TFWA er en international Tax Free messe i Cannes. TFWA bliver afholdt hvert år i oktober og er den største af sin slags. Arrangementet, der både inkluderer messe og konference, forløber over fem dage i Palais des Festivals et des Congres i Cannes. Mere end 6800 besøgende og 500 udstillere lægger vejen forbi, og gør det til et af Cannes største årlige begivenheder, der slår selv den populære filmfestival. Messen er stedet for aktører inden for Travel Retail.

Hvorfor er TFWA en prioritet hos Conaxess Trade?

Hos Conaxess Trade samarbejder vi med stærke, internationale konfekture-brands inden for Travel Retail på tværs af Norden, og dem repræsenterer vi på vores stand under TFWA.

Messen er en vigtig årlig begivenhed for brand owners og vores Travel Retail-afdeling, da det er et unikt udstillingsvindue, hvor brands kan få en masse eksponering og synlighed gennem vores stand og deltagelse.

Derudover er der gode rammer for at pleje netværket i branchen og med samarbejdspartnere, hvilket er essentielt i vores arbejde med salg, marketing og distribution – og det kommer i sidste ende vores brand owners til gode, at vi har en tæt relation og dialog med især kunder.

Alt i alt er vores aktiviteter på messen en afgørende brik i at nå brandets salgstal og målsætninger, og derved vores egne KPI’er.

Hvad er opgaverne på messen?

Der går mange måneders arbejde forud for messen, så vi sikrer, at alle brands får det mest optimale ud af vores tilstedeværelse. Weekenden lige op til messen går med at gøre standen klar, så produkterne står flot og præsentabelt.

Messen er en intens uge, hvor vi får besøg af nogle af de største aktører og kunder inden for Travel Retail-branchen i Norden. Kalenderen er booket med blandt andet kundemøder, hvor vi præsenterer vores sortiment og produktnyheder. Derudover prioriterer vi at få en god snak med både eksisterende, nye og potentielle samarbejdspartnere.

TFWA samler alle på ét sted, og vores team gør en stor indsats for at skabe opmærksomhed omkring vores brands, blandt andet ved at uddele smagsprøver til de mange besøgende, så gæsterne kan blive lige så vilde med produkterne som os.

Samlet set spiller vi på mange tangenter for at tiltrække besøgende til standen, så vi kan give vores brand owners den ønskede eksponering. Foruden vores specialdesignede stand, promoverer vi vores tilstedeværelsen og brands gennem brochurer, annoncering, artikler i TFWAs messemagasin, på sociale medier, især Linkedin og gennem vores netværk.

Igen i år kan vi konstatere, at messen har sin berettigelse.

 

Travel Retail Cannes

Vores stand på messen

Travel Retail Cannes

Vi delte smagsprøver ud på produktnyheder.

Travel Retail Cannes

Stilhed før stormen, inden messen åbnede.

 

Latest news