Barilla glutenfri pasta

Har du endnu ikke smagt de glutenfri pastaer fra Barilla, har du noget godt i vente.

Barilla er verdens største producent af pasta, og har gennem generationer dyrket de stolte traditioner. I mere end 140 år har passionen for pasta været drivkraften, og har gennem tiden været grobund for udvikling af nye varianter.

Den glutenfri pasta er lavet på hvide og gule majs samt ris – og har samme gode smag og høje niveau af kvalitet, som resten af Barillas sortiment. De glutenfri produkter fås i varianterne: Fusilli, Pencil, Spaghetti og Tagliatelle.

Glutenfri pasta fra Barilla kan bruges i de familievenlige retter som eksempelvis spaghetti bolognese, og hvis køkkenet skal eksperimentere med nye smagsvarianter, er de glutenfri pastaer også brugbare. For eksempel er Tagliatelle glutenfri velsmagende sammen med bolognese, peberfrugt, zucchini og fåreost i tern.

Derudover lancerer Barilla glutenfri pastaer lavt på kikærter og røde linser – inspireret af det vegetariske køkken. Kikærteversionen fås som Casarecce, og de røde linser bruges til Fusillien. Begge er rige på protein, men uden gluten.

I 2016 udviklede Barilla økologiske pastaer, og næste skridt er at kunne tilbyde forbrugere og professionelle glutenfri pasta. Fælles for begge typer pasta er, at de har kvalitet og smag i fokus; der bliver ikke gået på kompromis med hverken råvarer eller produktionen. Dét har kendetegnet Barialla siden grundlæggelsen i 1877, og præger den løbende udviklingsproces, der senest har skabt de glutenfri versioner.

Har du endnu ikke smagt de glutenfri pastaer fra Barilla, har du noget godt i vente.

Latest news